Om bloom k

 

bloom k blev grundlagt som en blomsterbutik i 2007 af Karen. Det første frø blev plantet i Fonnesbechsgade i Herning, men efter nogle få år blev lokalerne for små. Blomsterne og planterne måtte have mere lys og plads, og det kunne de få i Søndergade. I dag kalder vi bloom k for et botanisk værksted, fordi vi ikke længere er en butik med åbningstider. Passionen, nysgerrigheden og fascinationen af hele den botaniske verden er stadig lige så stor, men i dag arbejder vi med aftalte opgaver til private og erhverv, og vi har åbent i værkstedet efter aftale.

 

Hos bloom k er håndværket og naturligheden i arbejdet med blomster vigtig. Vi vil vise den enkelte blomst eller plantes skønhed, for vi elsker botanikken. Naturen og arkitekturen er ofte en stor inspirationskilde, når vi sammensætter blomster. Vi lader materialerne tale for sig selv, så udtrykket står klart og rent, men vi elsker også at lege med botanikken og vender den gerne på hovedet, når opgaverne tillade det. Vi er ærlige og originale i vores udtryk, og vi elsker at skabe en særlig stemning.

 

Kort fortalt…. vi elsker vores arbejde og vi er optaget af at sprede glæde og god energi med skønne blomster og planter.

 

“At skabe, kreere og designe.

At kunne se, udvikle og tænke nye tanker.

At fortælle en historie.”

Karen

Karen Smedegaard Kirkegaard er indehaver af Bloom K. Hun har arbejdet professionelt og passioneret med blomster og botanik siden 1998. Hundes drivkraft er, at skabe nye, kreative og overraskende blomsterkombinationer, hvor blomsternes naturlige udtryk kommer tydeligt frem.

Charlotte

Charlotte Poulsen er Bloom Ks uundværlige blæksprutte og chauffør. Det er hendes smilende ansigt, du møder, når hun kører ud med blomster. Charlotte er uddannet social og sundhedshjælper, men nu dyrker hun passion på fuld tid: blomster og botanik.