Sådan gør du:

 

Du kan enten vælge at bestille blomster på abonnement eller bare en enkelt Enjoy buket.
Vi leverer hver torsdag mellem kl. 13-18 i Herning Kommune og Ikast by.

Blomster der er bestilt efter kl. 12 torsdag leveres den efterfølgende torsdag.

Bemærk: Hvis torsdag er en helligdag er deadline og levering i stedet onsdag

 

Bemærk: Vi holder sommerferie i uge 28, 29 og 30 og har derfor lukket for bestillinger frem til og med torsdag d. 28. juli. Buketter bestilt derefter leveres torsdag d. 4. august.

 

1.

Vælg størrelse
på din
Enjoy buket.

2.

Vælg hvor ofte du
ønsker at modtage
blomsterne.

3.

Vi leverer blomsterne
til dig, så du kan nyde duften
og synet af friske blomster.

 

 

Blomster på abonnement eller
bare en enkelt bestilling?

 

Til dig der ikke kan nå at komme til blomsterhandleren. En ny, smuk og duftende Enjoy buket hver uge eller et par gange om måneden? Skab glæde hos dig selv eller en du holder af med blomster på abonnement. Vi udvælger de fineste blomster til dig, så årstidens former og farver altid følges ad.

 

Det eneste du skal gøre er at vælge, hvilken størrelse du kunne tænke dig, og hvor ofte du ønsker at modtage din Enjoy buket. Vi pakker dine blomster i lækkert papir og med vand til stilkene, så blomsterne kommer trygt og sikkert hjem til dig. Let og enkelt. Du skal bare finde din yndlingsvase frem.

 

Blomsterne du modtager vil være fra 60 til 80 cm lange, og de er ikke bundet sammen. Sammensætningen af blomster skifter fra uge til uge. Vi udvælger årstidens fineste blomster til dig, og mikser dem med spændende eksotiske typer. Vi leger med former og farver og skaber ro med smukke blade og græs. Når du har fundet din ynglingsvase, har du muligheden for at skabe din helt egen Enjoy buket. Du kan evt. følge vores guide på det medsendte postkort. På denne måde kan du arrangere en løs, let og fyldig buket så ingen af stilkene bliver klemt eller knækker.

Enjoy buketterne vist på billederne er kun som eksempel. Det gælder både abonnement, og enkelte bestillinger.

Vi ønsker dig go fornøjelse med din skønne buket. Enjoy.