Monthly Archives: August 2012

Friday in bloom k

Glæd kærsten, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,-. Fredagsbuketten er i dag en skøn sensommer buket med smukke solsikker, vild gulerod og eucalyptus.

Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

Enjoy by bloomk – uge 35

Enjoy by bloomk k byder på en lækker sammensætning af årstidens langstilkede blomster, grene, blade og græs – lige til at dekorere din høje vase derhjemme. I denne uge består Enjoy af gladiolus, allium, agapantus, en smuk dunhammer og steel grass.

Skab din egen vasepynt for kun kr. 95,-. Hver torsdag, fredag og lørdag kan du købe ugens sammensætning og arrangere en kreation af de udvalgte blomster Enjoy by bloomk. Du har også mulighed for at bestille Enjoy by bloomk klar til afhentning på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

“Bloomk familien” er udvidet……

Vi har lige pakket de fedeste potter/vaser ud -  Flower me happy fra Meyer-Lavigne….

Vi byder velkommen til Mr. Clown, Esmaralda, Henrietta, Alfonso, Lotta og Frede. De skønne potter/vaser har hver sin personlighed – deres udtryk og “frisure” skifter alt efter hvilke planter der skal bo i potten/vasen…..

Potterne/vaserne er lavet i porcelæn og dekoreret med håndlavet grafik.

Kom forbi og mød de skønne hoveder vaser kr. 450,- og potter kr. 600,-

 

Friday in bloom k

Glæd kærsten, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,- Fredagsbuketten er idag en smuk sensommer buket med dalier, gerbera, limonium, vild gulerod og eucalyptus.

Vi du spring foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733.

Enjoy by bloom k – uge 34

Enjoy by bloomk byder på en lækker sammensætning af årstidens langstilkede blomster, grene, blade og græs – lige til at dekorere din høje vase derhjemme. I denne uge består Enjoy af den meget smukke eremerus, papyrus, lisenthus vild gulerod og boghvede.

Skab din egen vasepynt for kun kr. 95,-. Hver torsdag, fredag og lørdag kan du købe ugens sammensætning og arrangere en kreation af de udvalgte blomster Enjoy by bloom k. Du har også mulighed for at bestille Enjoy by bloom k klar til afhentning på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

Friday in bloom k

Glæd kærsten, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,-. Fredagsbuketten er idag en skøn sensommerbuket med hortensia, lilje, agapanthus, vild gulerod og eucalyptus.

Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

Enjoy by bloom k – uge 33

Enjoy by bloom k byder på en lækker sammensætning af årstidens langstilkede blomster, grene , blade og græs – lige til at dekorere din høje vase derhjemme. I denne uge består Enjoy af en skøn stor hovedet lilje, smuk crysantehum, papave, steelgras og en natur gren.

Skab din egen vasepynt for kun kr. 95,-. Hver torsdag, fredag og lørdag kan du købe ugens sammensætning og arrangere en kreation af de udvalgte blomster Enjoy by bloomk. Du har også mulighed for at bestille Enjoy by bloomk klar til afhentning på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

Friday in bloom k

Glæd kærsten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,-. Fredagsbuketten er i dag d. 3. august en skøn farverig buket med crysanthum, green bell, græsser og eucalyptus.

Vi du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloom.dk eller telefon 97119733

 

Enjoy by bloom k – uge 31

Enjoy by bloom k byder på en lækker sammensætning af årstidens langstilkede blomster, grene, blade og græs – lige til at dekorere din høje vase derhjemme. I denne uge består den af en smuk storhovedet hortensia, en flot kraftig flergrenet lilje, allium, tidsel og smukt græs.

Skab din vasepynt for kun 95,-. Hver torsdag, fredag og lørdag kan du købe ugens sammensætning og arrangere en kreation af de udvalgte blomster Enjoy by bloom k. Du har også mulighed for at bestille Enjoy by bloom k klar til afhentning på mail@bloomk.dk eller telefon 97119733

 

Vi er tilbage…..

Hej igen

Vi har været lidt fraværende på bloggen p.g.a. flytterod – men nu er vi tilbage med fuld styrke…..

Butikken er fyldt med mange nye og spændende planter. Klar til at blive stylet til dit hjem.