Monthly Archives: February 2012

HUSK VALENTIN D. 14. FEBRUAR

Inspiration til din valentinsbuket.
Vil du springe foran køen, så bestil din valentinsbuket m.m. på mail@bloomk.dk eller telefon 9711 9733.

 

En leg med form og farver

Eva er lige kommet hjem med masser af ny inspiration fra kursus i leg med form og farver med Tor Gundersen, en stor og inspirerende Norsk blomsterkunster. Et kursus hvor der blev arbejdet med utraditionelle elementer som f.eks tekstiler og papir i kombination med botaniske materialer. Kom forbi butikken og få gode ideer med hjem til at skabe forårsstemning i din bolig.

Nyd vinterferien med farverige tulipaner og blåbærris

Glæd kæresten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,00.

Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloomk.dk eller telefon 9711 9733.

 

Duftende hyacinter i Fredagsbuketten..

Glæd kæresten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,00. Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail@bloomk.dk eller telefon 9711 9733.

Fredagsbuketten er i dag lavet af de dejlig duftende hyacinter og en smuk gerber.

VALENTINS DAG d. 14. Februar

Valentinsdag er en god anledning til at huske den du holder af. Forkæl kæresten, konen med en skøn buket, chokolade eller andre lækkerier.
Vil du springe foran køen, så bestil din valentinsbuket m.m. på mail@bloomk.dk eller telefon 9711 9733.

Forårsstemning i butikken

Vi er ved at komme i forårs humør, så butikken har fået nye klæder med lækre nye podier og border med spændende detaljer der spiller til forårsstemning i butikken.