Monthly Archives: October 2011

Friday in bloom k

Glæd kæresten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årstidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,00. Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail eller telefon 9711 9733 – så vil den være klar til afhentning.

Fredag d. 28. oktober 2011 laver vi en skønne Fredagsbuket med den fantastiske store blomsterhovedet hortensia, gerbera og limoniu.

Et par gode råd om, hvordan du kan forlænge holdbarheden af din buket.
Lav et skråt snit, så du sikrer blomsten den størst mulige åbning, hvorfra den kan trække vand.
Skift vand ved blomsterne ofte – gerne dagligt – så er holdbarheden lang.

Smyk dig

 

“Smyk dig” med lækre øreringe, armbånd eller ringe i keramik fra KvsLS. KvsLS udspringer fra et spændende samarbejde mellem designer Mie Hedeman Mortensen og keramiker/smykkedesigner Laila Stenderup fra Aalborg. I ønsket om at skabe et innovativt firma, med produkter i stilrent design, grafiske linier og skandinavisk udtryk.

På billedet – armbånd m/håndlavet knap i porcelæn, silikone rem m/ geværknap og lædersnor.

Vi forhandler disse lækkerier – så bare lad dig friste…….

Friday in Bloom K

Glæd kærsten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med skønne blomster. Hver fredag designer vi en buket af årtidens fine og smukke blomster til kun kr. 150,00. Vil du springe foran køen, så bestil Fredagsbuketten på mail  eller telefon 9711 9733 – så vil den være klar til afhentning.

Fredag d. 14. oktober 2011 laver vi en skønne Fredagsbuket med liljer, egeblade og krat fundet i naturen.

Smukt håndværk…..

Vi elsker smukt håndværk. Vi har iøjeblikket den smukkeste skulpturelle pilekurv, lavet af Kurt Christensen. Kurt er tilknyttet f12, et arbejdende værksted/galleri i Fonnesbechsgade, et inspirende sted der er værd at holde øje med.

Kom forbi og se den skønne kurv i selvskab med flot blomsterende dendrobium og de smukkeste mundblæste glaspotter fra Dutz  i vores vindues udstilling.

bloom k er kommet på facebook

Så er bloom k også kommet på facebook. Bliv fan af siden og få nyheder, tilbud og masser af gode råd.

Friday in bloomk

Glæd kærsten, værtinden, din mor, sofabordet eller dig selv med en buket. Hver fredag skaber vi en kreation af fine, anderledes og smukke blomster til kun kr. 150,00. Vi har altid Fredagsbuketten klar i butikken, den kan også bestilles på mail eller telefon, så vil den være klar til afhentning.

Fredag d. 7. oktober 2011  laver vi en skønne Fredagsbuket med grene, egeblade og blomster i efterårets nuancer.