Monthly Archives: September 2011

Plantestyling

Pia tog på kursus i sidste uge, og har arbejdet med plantestyling. Der blev ”stylet” med at anvende velkendte planter på utraditionel vis, enten alene eller i sammenspil med andre planter. Kom ned i butikken og bliv inspireret.

Knoldsukkulent – Caudey

Vi har fået den skønneste plante i butikken. En sukkulent der får smilet frem på læberne. Denne skønne plante med en tyk rodknold, er ganske let at dyrke på et solrigt sted. Bør kun vandes sparsomt og skal helst tørre ud mellem vandingerne.

Personlige smykker

Hvad med et anderledes smykke næste gang du skal til fest. Kom ned i Bloom k og vi vil sammen designe dit personlige smykke.

Naturen i Bloom K

Vores “skovmand” har været forbi igen, og vi jubler endnu engang da naturen bydes velkommen i butikken denne gang i sine efterårs klæder.

Det sner med liljer i skoven

 

Blomsterkunst i skoven

Se vores sidste nye projekt med Bloom k’s helt egen blomsterkunst i skoven. Få endnu mere inspiration på hjemmesiden og kom en tur ned i butikken og se hvordan kreationerne fra skoven er videreudviklet til, at du også kan få naturen ind i stuen på en lækker og sofistikeret måde.