Glæd dig selv eller en du holder af.
Få en frisk Enjoy buket hver uge.
Leveret direkte til døren.

Vi tilbyder unikke
plante - og blomsterløsninger
til virksomheder.

Bliv inspireret på @bloomk

En verden af blomster

 

Alle blomster er skønne og har hver deres særpræg. Hos bloom k synes vi, at blomster og planter skal have lov til at tale for sig selv, så man ser deres unikke skønhed i alle livsfaser. Vi elsker at vende tingene på hovedet, og vi bruger ofte naturen og arkitekturen som inspiration til vores buketter. Vi tør være ærlige og originale i vores arbejde med blomster og giver gerne botanikken et overraskende twist.

 

Igennem et professionelt og tæt samarbejde med vores leverandører finder og udvælger vi smukke og særlige blomster fra hele verden. Lige fra de fineste danske kornblomster, tulipaner og peoner til spændende og eksotiske orkideer, stralitzia og protea fra Østen og Sydafrika.

 

Hver morgen modtager vi friske blomster direkte fra Holland. På turen fra Holland til Danmark sover blomsterne i en kølig blomsterbil, så derfor starter vi hver dag med at snitte stilkene, så de kan trække nyt og rent vand. På denne måde sikrer vi, at blomsterne er vågnede og klar, når vi skal sammensætte blomsterløsninger til dig. For vi elsker blomster, og den kærlighed vil vi gerne dele med dig.

 

bloom k  er et botanisk værksted i Herning. Vi skaber personlige designløsninger med blomster til livets store og små begivenheder. Blomster kan være med på din vej fra dåb til konfirmation, bryllup og begravelse. Blomster skaber glæde mellem mennesker, når vi sender hinanden kærlige tanker i hverdagen. Blomster kan få dig til at smile. Blomster kan gøre dit hjem endnu smukkere, og duftende blomster virker fortryllende på os. De kan være flotte, fine, finurlige og fascinerende, og vi holder af dem alle.

 

Ring til os på 26 81 22 65 eller kontakt os her, så tager vi en snak om dine ønsker og behov.