Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bloomk.dk/public_html/templates/js_scenica/wright/doctypes/default.php on line 206
Private bloom k
HomeConsumer

Consumer

bloom k har siden åbningen i 2007 specialiseret sig i plantestyling til private hjem og sætter en ære i at fortælle alle livets historier med blomster.

Butikken er en del af Interflora og kan derfor servicere vores kunder over hele landet og det meste af verden.

Plantestyling

Hos bloom k skaber vi løsninger som matcher måden vi lever og bor på i dag. Hverdag og rum har skiftet karakter de sidste årtier og dette stiller nye krav til os som blomsterdekoratører. Derfor arbejder vi med stor indsigt og fokus på at skabe et botanisk miljø der passer til nutidens boliger. 

Vi følger boligtrenden tæt og sammensætter gerne et oplæg til din bolig. Du har mulighed for at møde os i butikken eller booke os til et personligt møde.

Alle livets historier

Hos bloom k er det vores opgave at bruge blomster som det udtryksmiddel der kan fortælle alle livets historier: bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, jubilæum, indvielse, begravelse, årtidernes skiften og de smukke tanker vi sender til hinanden i hverdagen. Vi har en stor passion for at blomsterne fortæller en individuel og personlig historie. Vi er taknemmelige for at arbejde med et håndværk der bevæger folk og som vækker følelser ved særlige begivenheder.

Besøg os i butikken og lad os vide hvordan vi kan hjælpe dig.