Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bloomk.dk/public_html/templates/js_scenica/wright/doctypes/default.php on line 206
Erhverv bloom k
HomeBusinessBusiness

Business

bloom k dækker din virksomheds behov for moderne og kreative blomsterløsninger. Vi leverer til virksomhedens adresse, messestande, fotosessions og deltager gerne aktivt i sparring og udvikling af en løsning til din virksomhed.

Vi står for komplet pyntning af butikker og kontorer - både for at gøre det lækkert og indbydende til dagligt og for at markere højtider som jul og påske. Vi kan naturligvis også klare daglige opgaver som friske blomster og dekorationer leveret efter fast aftale hver uge eller flere gange i måneden. Vi gør det også nemt for sekretæren eller receptionisten at bestille medarbejderbuketter til markering af nyansættelser og mærkedage pr. telefon 9711 9733 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Derudover kan vi levere gavekurve med blomster, chokolade, italienske specialiteter og vine.